Det er sannsynligvis ingen mann som ikke drømmer om å ha en enorm penis, ved hjelp av hvilken han vil være i stand til å tilfredsstille hver kvinne. Tilsynelatende betyr ikke størrelse noe – men er det?

Hvordan forstørre penis?

Menn stiller seg absolutt dette spørsmålet. Men det er heller ingen hemmelighet at kvinner også stiller seg selv dette spørsmålet. Tross alt vil damer også at partneren deres skal kunne tilfredsstille dem i sengen ved hjelp av hans maskulinitet.

Det er utvilsomt flere måter å forstørre penis på, men ikke alt fungerer. Det er heller ikke uvanlig at når vi ønsker å forstørre penis, kaster vi ganske enkelt penger i avløpet, fordi tilskuddet eller stoffet vi har bestemt oss for ikke fungerer. Men hvordan forbedrer du egentlig penisstørrelsen?

XtraSize – en måte å få sterke ereksjoner på

XtraSize er et preparat for menn som ikke bare tillater å forstørre penis, men også for å oppnå langvarige og sterke ereksjoner. Det er verdt å merke seg at bruken av  XtraSize  er helt trygg, fordi den bare inneholder naturlige ingredienser av planteopprinnelse.

Betyr penisstørrelse noe?

Det anslås at den gjennomsnittlige lengden på en penis under en ereksjon er ca 13,6 cm . I sin tur er hvilepenis i gjennomsnitt, omtrent 8,75 cm lang. De aller fleste kvinner mener også at deres partners penis er tilstrekkelig for dem. Men mange kvinner falsker også orgasme under samleie. Ofte også uten å avsløre det fullstendige lovlige om størrelsen på partnernes pikk.

Så fra det som er offisielt sagt, betyr ikke størrelse noe. Den ærlige sannheten kan imidlertid være ganske annerledes. En stor og effektiv penis kan være mye mer tiltalende for kvinner, som for det meste er estetiske. I tillegg betyr en stor penis også økt selvtillit. En trygg fyr betyr alltid så mye mer!

Forstør penis med XtraSize!

Penisforstørrelse med 2 eller 3 centimeter  er mye. Tenk deg at penis, eller partnerens penis, ikke lenger er tretten, men seksten centimeter. Vil forskjellen være merkbar og fremfor alt føles? Definitivt ja! Hva om du klarer å forstørre penis med mer enn 3 centimeter? Da vil du eller partneren din ikke ha noe å si høyt og tydelig: WOW!

Hvor lang er samleie?

Ifølge forskning varierer lengden på en seksuell handling hos mennesker fra 3 til 7 minutter. Denne tiden telles fra det øyeblikket penetrasjonen begynner, dvs. penis blir introdusert i kvinnens skjede.

XtraSize – en bevist måte for lengre sex

Vaginal samleie som varer bare 3 minutter, vil ikke alltid tillate en kvinne å klimaksere. Det er ikke uvanlig at samleie er for kort for dem. Hva skal jeg gjøre da?

Det er forskjellige måter å forlenge samleie på. En av dem er en forberedelse for å styrke penis – XtraSize!

XtraSize takket være sine helt naturlige ingredienser er i stand til å hjelpe enhver mann å forlenge ereksjonen. Tross alt er hvert ekstra minutt en ekstra opplevelse for deg og den andre parten. Hver ekte mann fortjener en sterk og langvarig ereksjon!

Meninger om XtraSize

Du kan finne mange positive meninger om XtraSize på Internett. Meninger inkluderer både menn og kvinner.

Nedenfor er noen meninger om XtraSize-emner som finnes på internettfora:

Siden jeg brukte XtraSize er penis større og mer attraktiv. Partneren min er fornøyd. Sexet vårt er lengre og mer lidenskapelig. Jeg kom definitivt tilbake til livet.

Marek 51y.o.

Først så jeg ikke effektene, men jeg stolte på denne forberedelsen. Jeg var konsekvent. Og bingo! Penis har vokst 4 centimeter. Jeg skammer meg ikke lenger for å kle av meg ved bassenget. Til slutt har jeg noe å være stolt av. Og jeg har det mye bedre med kvinner. Har selvtilliten økt?

Kamil 28y.o.

Hva kan jeg si. Jeg var ikke overbevist om mannen min. Faktisk kranglet vi til og med om det. Vel, men han kjøpte XtraSize bak ryggen min, og resultatene tok ikke lang tid å komme. Han vokste opp med en gang. Jeg føler at jeg har en ny, ekstremt tøff kjæreste. Og han er den samme fyren som før. Jeg anbefaler XtraSize på det sterkeste ikke bare til dere, men også til partnerne dine.

Marta, 34 år gammel

XtraSize – komposisjon

Preparatet for penisforstørrelse XtraSize , som allerede nevnt ovenfor, består av naturlige, planteingredienser.

Planter som brukes til produksjon av preparatet kommer fra kontrollerte avlinger, drevet av sertifiserte produsenter.

XtraSize-preparatet inkluderer:

  • Tribulus Terrestris  med afrodisiakum. Planten påvirker økningen av testosteron i kroppen, og bidrar til forbedring av ereksjonen. Tribulus Terrestris er involvert i frigjøringen av nitrogenoksid, som påvirker utvidelsen av corpus cavernosum, som er ansvarlig for en lang og sterk ereksjon.
  • Maca Root  – Dette stoffet regulerer nivåene av hormoner og enzymer i kroppen. Maca rot fremmer forbedring av seksuell ytelse og forhindrer for tidlig utløsning.
  • Saw Palmetto  – gir vitalitet og øker libido. Det fremmer fjerning av skadelig kolesterol og fettsyrer.
  • L-arginin  – deltar i syntesen av nitrogenoksid og øker derfor fleksibiliteten i arteriesystemet. Noe som er veldig viktig, fordi jo mer fleksible karene er, desto mer forsynes de kavernøse kroppene i penis med blod.
  • Gresskarfrø  – interessant, de styrker prostata. De forbedrer seksuell ytelse, lyser sinnet og forbedrer effekten av tretthet.

Hvor kan jeg kjøpe XtraSize?

Du kan kjøpe XtraSize på følgende lenke: